Contact

info@lignepierre.com

+32(0)15 509 700

Adres/Adresse:

Leuvensesteenweg 326,
3190 Boortmeerbeek

Showroom:

Enkel op afspraak.

 

We zijn gesloten op 1 mei, 9 mei, 10 mei en 20 mei.
Bouwverlof van 13 juli t.e.m. 4 augustus.

 

Nous serons fermés le 1er mai, le 9 mai, le 10 mai en le 20 mai.
Congé d’été du 13 juillet jusqu’au 4 août.

Title Image

Keukencollectie

Prachtige keukenwerkbladen op maat
Keukencollectie

De keuken is bij vele gezinnen het ware hart van de woning en is door de jaren heen geëvolueerd tot een plek waar niet alleen gekookt wordt maar waar iedereen samenkomt. De grote uitdaging bij de inrichting ervan is dan ook het realiseren van de juiste mix van functionaliteit en gezelligheid.

Bij Ligne Pierre beschikken we over de nodige knowhow om dit samen met u te doen. Wij hebben veel ervaring met maatwerk in marmer, graniet, composiet en keramiek en kennen deze materialen dan ook door en door. Voor elk deel van de keuken weten wij wat de beste keuze is.

Een keukenwerkblad op maat bijvoorbeeld is een essentieel onderdeel van de keuken. Eenmaal de behoeftes van de klanten duidelijk zijn (onderhoudsvriendelijk, luxueus,…) weten wij onmiddellijk welk materiaal we dienen te gebruiken.

Niet te vergeten, bij Ligne Pierre verrichten we ook maatwerk voor de andere onderdelen van de keuken. Spoelbakken in hetzelfde materiaal als het keukenwerkblad (met ronde of rechte binnenhoeken), wandpanelen, spatwanden, plinten,.. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar wordt afgestemd en dat de keuken van uw klanten een prachtig en functioneel geheel vormt!

Category:

Date: