Contact

info@lignepierre.com

+32(0)15 509 700

Adres/Adresse:

Leuvensesteenweg 326,
3190 Boortmeerbeek

Showroom:

Enkel op afspraak.

 

We zijn gesloten op 1 mei, 9 mei, 10 mei en 20 mei.
Bouwverlof van 13 juli t.e.m. 4 augustus.

 

Nous serons fermés le 1er mai, le 9 mai, le 10 mai en le 20 mai.
Congé d’été du 13 juillet jusqu’au 4 août.

Title Image

Badkamercollectie

Bestelformulier
Badkamercollectie

Het belang van de badkamer in een woning is de laatste jaren enorm gestegen. De klant wil meer beleving, sereniteit en rust in de badkamer en is bereid om daar meer in te investeren. Ligne Pierre speelt op die behoefte in door maatwerk aan te bieden van sanitaire producten in verschillende materialen.

Nature speelt volop de troef uit van de natuursteen. Door zijn unieke tekening verleent het marmer of het graniet een aparte dimensie aan de badkamer. De ruimte krijgt daardoor een bijzondere en luxueuze uitstraling. Wasbakjes, opzetwastafels, badomkleding en douchewanden in verschillende soorten marmers of granieten behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Quartz zorgt voor gelijkaardige effecten als Nature maar doet dit aan de hand van een ander materiaal, namelijk Composiet. Dat heeft als voordeel dat er een ruimer kleurenpallet kan worden aangeboden. Binnen het Quartz-gamma biedt Ligne Pierre twee collecties aan. De eerste is Quartz by Cosentino die geproduceerd wordt in Spanje en in België exclusief verdeeld door Ligne Pierre. De tweede collectie heet Quartz by Ligne Pierre en wordt volledig door ons geproduceerd en ontwikkeld.

Tenslotte is er nog Ceramic, het aanbod van keramisch materiaal voor de badkamer. Keramiek bezit vele positieve eigenschappen: het is 100% kleurvast, zeer slijtvast en krasbestendig, niet poreus, heel hygiënisch en het is watervast. Daarom is het uitermate geschikt voor de productie van douchebak, wandpaneel of wastafel in de badkamer. Een bijkomend en niet te versmaden voordeel is dat producten in keramiek ook verkrijgbaar zijn in grote plaatformaten.

Bekijk de collectie

Nature
Quartz
Ceramic

Category:

Date: