Contact

info@lignepierre.com

+32(0)15 509 700

Adres/Adresse:

Leuvensesteenweg 326,
3190 Boortmeerbeek

Showroom:

Enkel op afspraak.

 

We zijn gesloten op 1 mei, 9 mei, 10 mei en 20 mei.
Bouwverlof van 13 juli t.e.m. 4 augustus.

 

Nous serons fermés le 1er mai, le 9 mai, le 10 mai en le 20 mai.
Congé d’été du 13 juillet jusqu’au 4 août.

Title Image

Composiet

Ijzersterk met een natuurlijke uitstraling

Composiet

Machinaal vervaardigd maar van natuurlijke oorsprong

In composiet schuilt het woord component en inderdaad, dit materiaal is samengesteld uit verschillende bestanddelen. Op het vlak van uiterlijke kenmerken kan men kiezen uit een ruim kleurenpallet, waardoor onder meer voor strakke effen tinten kan geopteerd worden. Afhankelijk van welke grondstoffen samengeperst worden, bekomt men één van de twee soorten composiet.

De eerste soort is Quartz composiet. Deze bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke kwartsgranulaten en een paar procent harsen en kleurpigmenten. Het materiaal is niet hittebestendig, maar wel geheel vlek- en zuurbestendig. Bovendien is er weinig kans op krassen door de grote hardheid van dit product. Een composiet werkblad in de keuken kan dus zonder probleem.

De tweede soort is Marmer composiet. Deze bestaat uit marmergranulaten, kleurpigmenten en harsen en overtreft zelfs marmer in hardheid! En het bezit nog andere positieve eigenschappen. Het is stootvast, zeer hygiënisch en is beschikbaar in verschillende kleuren. Hieronder enkele voorbeelden van ons maatwerk met composiet.

Leveranciers:

Diresco – Bezoek site
Unistone – Bezoek site

Andere
Caesartone – Bezoek site
Silestone – Bezoek site
Compac – Bezoek site

Onderhoud: Omdat het belangrijk is dat composiet goed onderhouden wordt, biedt onze partner Akemi een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten. Ontdek ze hier.