Contact

info@lignepierre.com

+32(0)15 509 700

Adres/Adresse:

Leuvensesteenweg 326,
3190 Boortmeerbeek

Showroom:

Enkel op afspraak.

 

We zijn gesloten op 1 mei, 9 mei, 10 mei en 20 mei.
Bouwverlof van 13 juli t.e.m. 4 augustus.

 

Nous serons fermés le 1er mai, le 9 mai, le 10 mai en le 20 mai.
Congé d’été du 13 juillet jusqu’au 4 août.

Title Image

Graniet

Geen zacht eitje, deze natuursteen

Graniet

Geen zacht eitje, deze natuursteen

In graniet bestaan vele variaties omdat het zowel stollingsgesteenten als metamorfe gesteenten kunnen zijn. Graniet bezit enkele belangrijke positieve kenmerken: het is hard, weinig poreus en heeft een grote krasbestendigheid. Dit zijn vanzelfsprekend grote voordelen voor het gebruik van dit materiaal in zowel badkamer als keuken. Een werkblad van graniet in de keuken is overigens heel populair omwille van die eigenschappen.

Ook het gevarieerde uiterlijk van deze natuursteen, met zijn spikkels en meestal donkere kleuren, maakt dit tot een aantrekkelijk product voor de meeste klanten. Ligne Pierre werkt dan ook veel met graniet, vooral voor het maken van badkamermeubelen. De soorten Jasberg, Supreme Black en Zimbabwe zijn voor dit deel van onze productie uiterst geschikt.

Maar ook in de keuken gebruiken wij graniet graag in ons maatwerk, temeer omdat er een heel groot assortiment aan soorten voorradig is. Hieronder vind u een selectie van onze realisaties in maatwerk met graniet zowel in de keuken als in de badkamer.

Onderhoud: Omdat het belangrijk is dat graniet goed onderhouden wordt, biedt onze partner Akemi een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten. Ontdek ze hier.

Graniet_White Fantasy
Graniet_Verde Fantastico
Graniet Cloudy White
Graniet_Turtle Illusion
Graniet_Belvedere
Kwartsiet_Jadore
Kwartsiet_Madreperla
Kwartsiet_Patagonia
Kwartsiet_Verde Karzai